Userbarlar.com Forumları

Tam Versiyon: Userbarlar.com 2. Userbar Yarışması[Şu an için İptal]
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Yarışma Açıklaması :

Userbarlar.com 2. userbar yarışması başlamıştır.

Katılmak isteyen arkadaşlar belirtilen özelliklerdeki userbarları bu başlık
altında yayımlayabilirler.

Uyarılar :

1. Bu başlığa sadece yarışmaya katılmak amacı ile cevap atılalacaktır.
2. Katılmak isteyen arkadaşların 20 Eylül 2008 saat 12:00'a kadar çalışmalarını bu başlık altında yayınlamalıdırlar.
3. Katılımcılar userbarların istenilen özelliklerde olmasına dikkat etmelidir aksi takdirde yarışmaya katılamazlar.
4. Yarışmaya katılacak userbarlar anasiteye yüklenmelidir.(imageshack tarcı ücretsiz image hosting servislerine yüklenemez.)
5. Katılımcılar kendi userbarlarına oy veremezler aksi takdirde
oyları geçersiz sayılır.
6. Userbar Gönderildikten sonra değiştirilmeyecektir.

İstenilen Özellikler :

Tema : Pc Oyunları (Userbar herhangibir bilgisayar oyunuyla ilgili olacaktır)
Yazı : Serbest
Renk seçimi : Serbest
Animasyon : İzinli

Ödüller :

1.Özel bir userbar ;

2. +30 Reputation.

Not : Başlık 20 Eylül 2008 gecesi anket haline dönüştürülecek 1 hafta oylandıktan sonra 27 Eylül 2008 saat 12:00'da yarışma sonuçlanacaktır.

Katılımcılar :

Smaylee :

DarkGame :

Loki :

Onur.atc :

Cs-Ekibi :

Saner :

Gereksiz Cevap Göndermeyin Sadece Userbarlarınızı Gönderin Lütfen Smile
Bu arada su anki tarihten sonraki üyeler oy veremesin nie derseniz. Dışardan üye getirme oluyoda ondan ben sonradan üye olanların adını yazarım sana sölerim theri sende oylarını gecersiz kılarsın onların NasılBig Grin

Bu arada benimki bu.
1. yarışma şampiyonuna yakışmayacak kadar kötü oldu ama ne biliyim ilham gelmedikisaskin boyutu büyük die tinypice yükledim. kusura kalmayınBig Grin
Arkadaşlar Gereksiz Post atmayın diyorum Kaç Oldu Yeter Artık Cs-Ekibi.

Ayrıca Serious Sam ve Saner Senin Yaptıgın GTA4 userbarlarını tekrar gönderin silindi çünkü gereksiz postlar arasında

Arkadaşlar buda benim userbar... Therion mesajımı silmiş xD...
Arkadaşlar Yarışma Ani Bir Kararla Daha Farklı Bir Formatta Yapılacaktır, Şimdilik Malesef iptal Smile

Therion Yazılan:
Arkadaşlar Yarışma Ani Bir Kararla Daha Farklı Bir Formatta Yapılacaktır, Şimdilik Malesef iptal Smile

Nasıl bir formatsaskin???

ya şimdiye yarışma bitmişti yaBig Grin şampiyonluk kutlamaları yapı olcaktık. oley oley oley ooooooleyyyyyyyyyyyyy smayle smayleBig Grin oley oley oleyy oleyyyyyyyy theri therş oley oley oleyyyy oley loki loki. diğerleri maalesef ilk üçe giremediler.kusura bakıversinler birazdaBig Grin
Site adminlerine çıgırıyorum. 2. yarısma ne zaman yeniden başlicekBig Grin
Sayfa: 1 2
Referans URL