Userbarlar.com Forumları

Tam Versiyon: cheLebhi (onur.atc) UserBarları
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

onur.atc Yazılan:
Teşekkür ederim Loki. Ama o beyazı temizlemek biraz zor oluyor benim için.. Çünkü magic wand tool kullandığım zaman resimdeki tüm beyazlar kayboluyor... O da resmi bozuyor.. Bunu önlemek için de ne yapacağımı bilmiyorum.. Böyle birşey yapacağım zaman mecburen düz silgiyle siliyorum Sad Sad

Cs2 de sadece Magic Wand Tool var ama CS3 te Magic wand tooldan başka tek tek seçmeli bir tool daha var (adını unuttum şimdi Big Grin)

Loki aslında öyle yapması biraz daha güzel olmuş sanki fotoğraf efekti vermiş gibi bence harika çalışma devam et !

font'un boyutunu küçültmelisin ve etrafındaki Strokeyi de 1px yapmalısın kötü görünüyor... Font'un boyutu en az 10 en fazla 12 veya 13 olmalıdır Hatırlatma olsun bu sana Big Grin

onur.atc Yazılan:
Teşekkür ederim Loki. Ama o beyazı temizlemek biraz zor oluyor benim için.. Çünkü magic wand tool kullandığım zaman resimdeki tüm beyazlar kayboluyor... O da resmi bozuyor.. Bunu önlemek için de ne yapacağımı bilmiyorum.. Böyle birşey yapacağım zaman mecburen düz silgiyle siliyorum Sad Sad

Polygonal Lasso Tool Kullan Smile

Son yaptıkların gerçekten çok güzel olmuş geliştirdin bayagı kendini Smile
valla harika userbarlar Onur...
bak sanercm... Neden sen insanların açıklarını aramakla urasıosn? Çok güzel bi şey mi?? Senin gibi biriyle tartışmaya girmek istemiyorm.. Lütfen tartışma konusuaçma.. Hem senin için, hem de benm için iyi olsn... Ayrıca ilk yorumun için teşekkür ederim

onur kardeşim ben artk sanerin yorumlarını sallamıyorum bile.. nedeni senin üstteki yazında açıkça belirtilmiş....

saner Yazılan:
userbarların gayet iyi bana imaready sorun çıkarmasa bende yapacamda
Bu arada bu userbar alıntı
seninki

orjinali

sen sadece hareketli yapmışın

Saner senin bu yorumlar öldürüyo ya beni Big Grin

"Türktelekoma Kafam girsin" lafı ben internet'e girdigimden beri duydugum bir laftır Big Grin Big Grin

Userbarını yapınca alıntı mı oldu yani xD

Al O zaman Senin Yaptıgın Userbarda Alıntı Big Grin

Sen sadece Hareketlisini Yapmışsın Big Grin

Seninki Big Grin

Orjinali Big Grin

Komik Şeyler Bunlar ya Big Grin

Güzel olmuş hepsi eline sağlık onur

KING Yazılan:
la herkes +rep vermez userbara onur. ben baktım heveslisin verdim. dur bende kendi reklamımı yapıyımBig Grin (bana verilebilmesi mümkün olan repleri veriniz.o kadar ders yazı attık demi. rep kralı olmaya çalısıyomdaBig Grin

bak şimdi canım sıkılıyodu şurda dolaşayım dedim bu nedir berat

Reputation kralı oLmak seni gerçek hayatta kral da yapmaz başka birşey de.
bende o kadar yazı attım ama rep bekliyormuyum. Mesajım sana değil rep isteyen arkadaşlara
Örnek te verebilirim Mert. Her açtığı konudan sonra +Rep demesi beni son derece ayar eden bir durum.
ben bir konuda artık istemeyeceğimide söylemiştim. benim için Teşekkür butonuna basmanız veya olmadı eLine sağlık diye bir cevap yazmanız zaten mutlu olurum. Rep ise insan beğenirse verilir. Baskıyla istekle verilmez. Onun için Frmtrdeki konu gönderenlere hayretle bakmaktan başka birşey yapamıyorum.

Elim yoruldu yoksa yazardım da neyse

Userbarlar'ın Güzel Onur..

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans URL