Userbarlar.com Forumları

Tam Versiyon: UserBarLar istegi [Tamamlandı]
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Selam Arkadaşlar Benim Sizden İstegim Bizim bi Counter-Strike cLanımız var bu cLanada bululan arkadaşlarımın isimleri ile ilgili bir userbarlar istiyorum (SmayLee Arkadaşım Yaptı Ellerine Saglık Fakat Clan Kadrosu Biraz Degişti Yenisini yapma olasıgılı varsa çok teşekkür ederim SmayLee'nin Yaptıgı http://www.userbarlar.com/forum/istek-ta...t-387.html adresinde)

Konu: Cs 0yuncu
REsiM : İstediginiz Cs Resimini Koyabilirsiniz Size KAlmış

Yazılacak Yazılar :

Alıntı:
Lost Dynasty > ConqueR
Lost Dynasty > FkrT^
Lost Dynasty > Dan[q]eR
Lost Dynasty > PirLo
Lost Dynasty > kR@TyLoS
Lost Dynasty > Cr0*
Lost Dynasty > ToxiC
Lost Dynasty > Lu Fenq-
Lost Dynasty > Haddock.*
Lost Dynasty > ProxieS# <3

Bu isimleri yazarsanız sevirinirim ...

Bunları yaparsanız Çok sevinirim
     Şimdiden TeşekküRLeR ArkadaşLar ...

Benim İstegim Atlandı Sanki Çünkü Daha Sonra Gelenler Yapıldı SadSad
Kardeşim bak böyle toplu isteklerde hep bu oluyo zaman alır biraz.Forumda bu tür şeyler hep oldu zamanında ve therion (wildchild) cevaplarını verdi. düşün bakalım.Dersi çalışmak zorunda olup gününün 1-2 saatini buna vermek kolay mı tabiki senin isteğin 1saat sürmez ama tek istekçide sen değilsin.

Loki Yazılan:
Kardeşim bak böyle toplu isteklerde hep bu oluyo zaman alır biraz.Forumda bu tür şeyler hep oldu zamanında ve therion (wildchild) cevaplarını verdi. düşün bakalım.Dersi çalışmak zorunda olup gününün 1-2 saatini buna vermek kolay mı tabiki senin isteğin 1saat sürmez ama tek istekçide sen değilsin.

Doru Diosun ama http://www.userbarlar.com/forum/istek-ta...t-387.html
bu adreste var sadece digerleri eklencek usta sizsiniz ama ben sadece benden sonrakiler yapıldı benimki unuttuldu mu die yazmıştım SadSad

ArkadaşLar yok mu yardım etcek ? Sad
2 Tane olsaydı, belki yapabilirdim.. Ben yapmasam da başklaarı yapabilirdi.... Bunun gibi çok istekler ne yazık ki yapılmamıştır.. Bzim de okulumuz var Smile Çalışmamız gerek.. İnternette de bazen işlerimiz olabiliyo... Onun için biraz bizi anla lütfen Wink
şu listede istegi tamamlanmayan tek üyeyim SadSad

Böyle deildi heralde Big Grin aşağıdaki gibi olacaktı... (Emin deilim Big Grin)

evet.. dooru söylüosn Big Grin
Sayfa: 1 2
Referans URL