öncelikle JPG bir resim hayatta hareket etmez kardeş bu nu söyleyim
Gif, Avi,Flv , Mpeg , Mpg fln filn formatları hareket eder
valla hiç bişi anlamadım
nedeni ise Jpg formatında bir resim nası hareket eder ??

jpg veya baska bir uzantıda(png bmp tga vsvs) ardarda framelerin olcak. sonra onları ayarlıycan bu kadar. yoksa sadece bir tek jpg resim ile olmaz. zaten vide dosyalarıda ard arda sıralanmıs resimlerden baska bişey değildir

??? nasil yani benim o asadaki verdigim hotdog JPG formatinda bir animasyondur ve masallah cok manyak oynuyor

hayataa haraket etmez derken onu anlamadim

zaten avi mpeg flv mpg formatinda olsaydi ben video layerden yapardim bunu ama tanimiyor

))) (linke tiklayin gorun

)
Çok Manyak oynar Ama .JPG Formatı Hiç Bir Zaman Oynamaz
O Resim Gif'tir ancak ismi değiştirilmiştir sadece
"Yok kardesim Hem .jpg formatında hemde hareket edio işte" diyorsan
Al Sana Örnek Benim Yaptıgım Fender Stratocaster Userbarı
.JPG Formatında Hareketli 

http://therion.th.funpic.org/fender_userbar.jpg
Al Sana Örnek Benim Yaptıgım Fender Stratocaster Userbarı

.JPG Formatında Hareketli
http://therion.th.funpic.org/fender_userbar.jpg
Yani hem bu yukardaki gitar gibi asa yukari yapcak hemde kendi icinde oynicak (sosis azini accak yukardan hardal dokulcek vs vs ) benim anlatmaya calistigim bu
Başka Sitelerde çözümlemene gerek yok istedigin şeyi anlatman yeterli sanırım böyle bişe istiyorsun ? 

video layer meyır bilmem ben

cs2 yapımı
programın adı screen get'di sanırım
winRAR benzeri bi programla .gif'e çevirmen gerekiyor ayrıca

Şimdi bak şöyle yap
Önce Resmin uzantısını .jpg'den .gif'e çevir
Image Ready'de Aç,Photoshop'a dön ImageReady'den,
Ayrı Bi yerde 350x20 Userbar için Resmin Dursun Mutlaka
Resmin Layer Kısmındaki Bütün Layer'ları Seç CTRL Tuşuna Basarak O Resimde 20+ civarı olması lazım
CTRL Tuşuna Basıp Bütün Layer'ları seçtikten sonra Userbarın üstüne yine CTRL Tuşu Basılı iken at
ImageReady'e Geç
Yan Tarafta Layer Penceresinde Bütün Layerların seçili şekilde aynı userbar yapar gibi ilk frame'de en üstte
2. framde en altta şekilde yerleştir resmi
yan taraftan bak kaç tane layer war ? 22 diyelim ilk başta 10 luk frame uygula (11 tane frame oldu) ikincisinde de aynısı yap 11 de orda oldu toplam 22 tane olur ( Buna yakın değerler yakalamaya çalış

)
Şimdi tweeni de yaptıktan sonra ilk frame'e gel hangi layer görünür durumda yan taraftan bak
Mesela Layer 2 görünüyor diyelim sen diğer framede (2. frame) 2 yi görünmez yapıp 3 ü görünür yapmalısın
Böyle böyle 23 tane layer'ı görünür/görünmez yaptıktan sonra resim hareket edecektir

Tabi Bu Resim 20 civarlarında Kare'den oluştugu için daha fazlası oldugu zaman bu işlem bayagı bi ugraştırıcı
olacaktır onun için 10-20-30 kareye sahip gif ler için kullanılabilecek bi yöntem