Userbarlar.com Forumları

Tam Versiyon: Flasha animasyonlu Userbarr nasil yapilir :S
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
öncelikle JPG bir resim hayatta hareket etmez kardeş bu nu söyleyim Big Grin

Gif, Avi,Flv , Mpeg , Mpg fln filn formatları hareket eder
valla hiç bişi anlamadım saskin

nedeni ise Jpg formatında bir resim nası hareket eder ?? saskin
jpg veya baska bir uzantıda(png bmp tga vsvs) ardarda framelerin olcak. sonra onları ayarlıycan bu kadar. yoksa sadece bir tek jpg resim ile olmaz. zaten vide dosyalarıda ard arda sıralanmıs resimlerden baska bişey değildir Evet

Rokett Yazılan:
??? nasil yani benim o asadaki verdigim hotdog JPG formatinda bir animasyondur ve masallah cok manyak oynuyor Smile hayataa haraket etmez derken onu anlamadim Smile zaten avi mpeg flv mpg formatinda olsaydi ben video layerden yapardim bunu ama tanimiyor Smile))) (linke tiklayin gorun Smile)

Çok Manyak oynar Ama .JPG Formatı Hiç Bir Zaman Oynamaz Smile O Resim Gif'tir ancak ismi değiştirilmiştir sadece Smile

"Yok kardesim Hem .jpg formatında hemde hareket edio işte" diyorsan

Al Sana Örnek Benim Yaptıgım Fender Stratocaster Userbarı Smile .JPG Formatında Hareketli Smile

Kod:
http://therion.th.funpic.org/fender_userbar.jpg

Ayrıca :

Rokett Yazılan:
Al Sana Örnek Benim Yaptıgım Fender Stratocaster Userbarı Smile .JPG Formatında Hareketli Smile

Kod:
http://therion.th.funpic.org/fender_userbar.jpg

Yani hem bu yukardaki gitar gibi asa yukari yapcak hemde kendi icinde oynicak (sosis azini accak yukardan hardal dokulcek vs vs ) benim anlatmaya calistigim bu

Başka Sitelerde çözümlemene gerek yok istedigin şeyi anlatman yeterli sanırım böyle bişe istiyorsun ? Smile

video layer meyır bilmem ben Big Grin cs2 yapımı Smile

programın adı screen get'di sanırım
winRAR benzeri bi programla .gif'e çevirmen gerekiyor ayrıca Smile
Şimdi bak şöyle yap Smile

Önce Resmin uzantısını .jpg'den .gif'e çevir

Image Ready'de Aç,Photoshop'a dön ImageReady'den,

Ayrı Bi yerde 350x20 Userbar için Resmin Dursun Mutlaka Smile

Resmin Layer Kısmındaki Bütün Layer'ları Seç CTRL Tuşuna Basarak O Resimde 20+ civarı olması lazım Smile

CTRL Tuşuna Basıp Bütün Layer'ları seçtikten sonra Userbarın üstüne yine CTRL Tuşu Basılı iken at Smile

ImageReady'e Geç

Yan Tarafta Layer Penceresinde Bütün Layerların seçili şekilde aynı userbar yapar gibi ilk frame'de en üstte

2. framde en altta şekilde yerleştir resmi

yan taraftan bak kaç tane layer war ? 22 diyelim ilk başta 10 luk frame uygula (11 tane frame oldu) ikincisinde de aynısı yap 11 de orda oldu toplam 22 tane olur ( Buna yakın değerler yakalamaya çalış Smile )

Şimdi tweeni de yaptıktan sonra ilk frame'e gel hangi layer görünür durumda yan taraftan bak

Mesela Layer 2 görünüyor diyelim sen diğer framede (2. frame) 2 yi görünmez yapıp 3 ü görünür yapmalısın Smile

Böyle böyle 23 tane layer'ı görünür/görünmez yaptıktan sonra resim hareket edecektir Smile
Tabi Bu Resim 20 civarlarında Kare'den oluştugu için daha fazlası oldugu zaman bu işlem bayagı bi ugraştırıcı

olacaktır onun için 10-20-30 kareye sahip gif ler için kullanılabilecek bi yöntem Smile
Sayfa: 1 2
Referans URL