Userbarlar.com Forumları

Tam Versiyon: 2008 Ekim Ayının Üyesi Seçimleri Bitti. Kazanan: chelebhi!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
xFedericx
Bu arada Ekim ayına yeni girdik eylülü seçmemiz gerekmiyor muydu ? Big Grin

Loki Yazılan:
eylül geçti Big Grin bu arada o post casma dışında açtığım saçma konuları yazsana bi.merak ettim

1) Ekim ayına yeni girdik, daha kimin forumda ne yaptıgı belli mi, nası bi mantık bu 2 günde en çok aktif olan üyeyi seçmek ?
2) 2. uyarım olsun sana bu saçma sapan postlar kasmaman için 3. de nolacagını biliyorsun sen Smile

Loki Yazılan:
2. uyarının sebebi sadece ekim ayımı onu anlamadım bensaskin

"bu arada o post casma dışında açtığım saçma konuları yazsana bi.merak ettim."

Loki Yazılan:
anlamadın demek istediğimi. tamam party saçmaydı oke. ama ekim yazmam bi htadır olmuş yani. hata yapanı uyarman iyi ama hatayı ban sebebi saymak daha saçma değilmi??? saçma olsa ban yesem neysede hata yaptığım için ban yememe üzülürüm bensaskin

Ben Sana Eylül/Ekim Falan meselesine bişe demedim, Gereksiz postlar atıyorsun, bu nedenle uyardım sadece Smile

Bu Forum, Normal bildigin forumlar gibi değil, sadece "userbar" konusunda destek-yardım-öneri almak, userbar isteklerinde bulunmak, userbar yapımı hakkında bilgi almak vb. konular için kurulmuş bir forum.

Tabiki sadece userbar üyeleri fazlasıyla sıkacaktır, bunun için konu dışı bölümü ve sonradan benim istegimle "photoshop" bölümü de eklenmiştir ama bu "Userbarlar.com Forumlarını" Standart Forum olarak görmeyi gerektirmiyor Smile Umarım anlatabildim Smile

saner Yazılan:
ben kendimden yana kullandım Big Grin

Kurallarda kendine kullandıgın zaman geçersiz sayıldıgı yazıyordu okumadın mı Big Grin

saner Yazılan:
ilk mesajı okumadımki

Yorum yok Big Grin

Sensin, sensin Big Grin
Banlandım, kendi kendime küfür ettim Smile
Hayırlı olsun Big Grin ^^
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL