Userbarlar.com Forumları

Tam Versiyon: MSN
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Özür Dilerim..
Bu Bölümle İlgili Alakasız Bir Konu Açtığım İçin..
Ancak Hepinizin İmzasında WLM Durumlarını Gösteren Kodlar Var..
http://wlmstatus.net/wlm_72.Home.htm Şu Siteden Yapmışsınız Sanırım..
Bende McAfee SiteAdvisor Adlı Program Var..
Bu Program McAfee Çalışanlarının Test Ettiklerini İçeren Bir Veri Tabanı Var..
Eğer Test de Olumlu Çıkmışsa Yeşil,Test Edilmemişse Soru İşareti Ve Gri,Zararlı İse Kırmızı..
Neredeyse Her Siteyi(Türk Siteleri De Dahil) Test Etmiş Bulunmakta..
Sizin Sitenizide Test Etmiş Şuan Programda Yeşil Yanıyor..
Ama O WLMSTATUS sitesinde Kırmızı Yanıyor Ve Şöyle Yazıyor Kesinlikle Doğru Çünkü Zaten Türkçe Olduğu İçin "Bu Site Zararlı İçerikler Ve Casus Yazılımlar İçerebilir" Yazıyor..
Bende Yapmak İstiyorum Ancak Hesabımın Hacklenmesini İstemiyorum..
Size Göre Güvenlimidir..
Bence güvenlidir.. Ben WLM Plus'a ve eklentilerine güveniyorum... Böyle birşey dooru olamaz.. Kişi meşgul olduunda KIRMIZI, Ç.İÇİ Olduğunda YEŞİL yanıyor.. Yani alakasız bir durum...

Konu Taşınmıştır Wink

cheLebhi Yazılan:
Bence güvenlidir.. Ben WLM Plus'a ve eklentilerine güveniyorum... Böyle birşey dooru olamaz.. Kişi meşgul olduunda KIRMIZI, Ç.İÇİ Olduğunda YEŞİL yanıyor.. Yani alakasız bir durum...

Konu Taşınmıştır Wink

avatarın altındaki ışıkları demiyo bende biliyorum mcafee programını..Sitelerin güvenli olup olmadıklarını yeşil veya kırmızı işaretlerle gösteriyor...
Ama İşe Yarayıp Yaramadığını Bilemiyorum..

Bak Altta Caps'i de var..

MCafee programını bilmiyorum... Ama MSN PLus ve eklentilerine güveniyorum.. Sadece bunu söyleym...

saner Yazılan:
kardeşim ozaman mc afeeyi sil ne yapalım biz

Bende Yok Ama Çoğu Kişi Kullandığından Güvenilir olduğunu tahmin ediyorum Wink

Chuck Yazılan:

saner Yazılan:
kardeşim ozaman mc afeeyi sil ne yapalım biz

Soruyorum...
Bi Konuyu Oku Ondan Sonra Cevap Ver..
Belki Program Yanılmış Olabilir O Yüzden Bende Kullananlara Soruyorum..
Bu Kadar Mesaj Atmış Birinin Böyle Bir Cevap Vermesi Şaşırttı BeniHayir

Chuck sen saner'i takma.. o kendi halinde böle cümleler kurabiliyo.. Hiç takma ve urasma Wink Bosver yaa, ne bulasacan... Seviyeli kişilerle konuş Wink Wink

Tabi ki Wink
indir indir
indir gitsin yaf Msn sonuçta nolacak Big Grin Bi daha mı gelecez sanki şu dünyaya Big Grin

Therion Yazılan:
indir gitsin yaf Msn sonuçta nolacak Big Grin Bi daha mı gelecez sanki şu dünyaya Big Grin

Big Grin
Bende Yükledim Ama Resim Ayarlarını Açmıyo..Ondan KullanamıyorumSad

Sayfa: 1 2
Referans URL